AnaSayfa / Genel / Kahve falında körleri görmek

Kahve falında körleri görmek

Kahve falında körleri görmek çok para kazanılacağına, sağlığının da yerine geleceğine, herkesin yardımına koşacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında körleri gördüyseniz:

  • Gergin ortamlar veya bazı değişiklikler ufak tefek hasar veya yaralanma sebebi olabilir.

Kahve falında sevgiliyi kör görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, ticarette ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında babasını kör görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kör ebe oynamak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tek gözü kör insan görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin kör olduğunu görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör olmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının kör olduğunu görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir