AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını kör görmek

Kahve falında babasını kör görmek

Kahve falında babasını kör görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasını kör gördüyseniz:

  • Dikkatsiz edilen laflar ise, geri dönüşü olmayan durumlara neden olabilir.

Kahve falında babasının kör olduğunu görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında babanın kör olduğunu görmek hayatının da kolaylaşacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babayı kör görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, hane içine ay doğacağına yorulur.

Kahve falında babayı kör görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine yorulur.

Kahve falında babasını kör görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kör insan görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında gözlerini kör görmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kör bi adam görmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, yeni siparişler alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir