AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi kör görmek

Kahve falında sevgiliyi kör görmek

Kahve falında sevgiliyi kör görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, talihinizin artacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi kör gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Kahve falında sevgilisini kör görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kör görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kör sevgili görmek sıkıntılarının biteceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kör kadına yardım etmek rahata ve huzura kavuşacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini kör görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını kör olarak görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kör kuyu görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir