AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu kör görmek

Kahve falında çocuğunu kör görmek

Kahve falında çocuğunu kör görmek yeni mallara sahip olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, ters giden olayların düzeleceğine, mutluluk ve saadete, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, borcunu ödeyeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kör gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında çocuğunun kör olduğunu görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu kör görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kederleneceğine delalettir.

Kahve falında bir başkasının kör olduğunu görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına delalettir.

Kahve falında gözlerini kör görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında kör kişi görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında körle konuşmak çoluk çocuğa karışacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kör ve yaşlı kadın görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kör gözlü kedi görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir