AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının kör olduğunu görmek

Kahve falında kocasının kör olduğunu görmek

Kahve falında kocasının kör olduğunu görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Pohpohlanmaya, övülmeye çok hevesli olmanız yüzünden çevrenizde bir anda kötü niyetli, kurnaz sizden birşeyler koparmak isteyen kimselerin birikmesine sebeb olabilir.

Kahve falında kocasının kör olduğunu görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını kör görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına inanılır.

Kahve falında bir gözü kör olmak sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözünü kör görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında kör bi adam görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine yorulur.

Kahve falında gözü kör olmak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kendini kör görmek idealist kimse olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına inanılır.

Kahve falında kör makas görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir