AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör gibi olmak

Kahve falında kör gibi olmak

Kahve falında kör gibi olmak maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kör gibi olmak gördüyseniz:

  • Aksi halde, geri dönüşü zor adımlar atmış olabilirsiniz.

Kahve falında kör gibi olmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek fesat kimselerin çıkacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında renk körü olduğunu görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında birini kör görmek borçlarının kapanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında eşini kör görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında bir arkadaşının kör olduğunu görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında tek gözünün kör olduğunu görmek ün sahibi birisi olunacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının gözünün kör olduğunu görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir