AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör biriyle konuşmak

Kahve falında kör biriyle konuşmak

Kahve falında kör biriyle konuşmak çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, umutlanacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, hayırlı terfiler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Ani tepki ya da hareketlerden kaçının.

Kahve falında kör biriyle konuşmak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında körle konuşmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kör görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını kör olarak görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında renk körü olduğunu görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işarettir.

Kahve falında bir gözü kör insan görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, yeni mallara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kör dilenci görmek şöhret elde edeceğine, hayatından razı geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kör insanlar görmek fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir