AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanın kör olduğunu görmek

Kahve falında bir insanın kör olduğunu görmek

Kahve falında bir insanın kör olduğunu görmek huzurlu bir insan olacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, örnek insan olacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanın kör olduğunu gördüyseniz:

  • Farklı sonuçlar peşinde olan bir kişi size yanlış ya da olumsuz bilgi verebilir.

Kahve falında bir gözü kör insan görmek zorlukların geride kalacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tek gözü kör insan görmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kör insana yardım etmek evlat sahibi olacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında kör insan görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına inanılır.

Kahve falında kör insanlar görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında bir insanın kör olduğunu görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına inanılır.

Kahve falında birinin kör olmasını görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör bayan görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir