AnaSayfa / Genel / Kahve falında koridor yıkamak

Kahve falında koridor yıkamak

Kahve falında koridor yıkamak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında koridor yıkamak gördüyseniz:

  • Zor da gelse bunu yapmalısınız.

Kahve falında koridor yıkamak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okul koridoru görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına işarettir.

Kahve falında uzun koridor görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına yorulur.

Kahve falında dar koridor görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz koridor görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun bir koridorda yürümek hayırlı yollara gireceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında hastane koridoru görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık koridor görmek yolunun açılacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir