AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastane koridoru görmek

Kahve falında hastane koridoru görmek

Kahve falında hastane koridoru görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına tabir olunur.

Kahve falında hastane koridoru gördüyseniz:

  • Bazı konuları araştırmadan ya da gerekli soruları sormadan sonuca veya karara bağlamamalı ya da bazı kişileri cezalandırmamalısınız.

Kahve falında hastane koridoru görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geniş koridor görmek şanssızlık yaşanacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun koridor görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koridor yıkamak dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine delalet etmektedir.

Kahve falında koridor görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun bir koridorda yürümek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında okul koridorunda yürümek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koridordan geçmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir