AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar koridor görmek

Kahve falında dar koridor görmek

Kahve falında dar koridor görmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, anne duasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar koridor gördüyseniz:

  • Ne kadar acımasız olursanız o kadar problem yaşayacağa benziyorsunuz.

Kahve falında dar koridor görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun koridor görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında uzun bir koridorda yürümek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun koridorlu ev görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun bir koridor görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında okul koridoru görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında koridor görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında koridor yıkamak makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir