AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık koridor görmek

Kahve falında karanlık koridor görmek

Kahve falında karanlık koridor görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, alkış alacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık koridor gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla yaşayabileceğiniz problemleri doğru yönetmeniz gerekiyor.

Kahve falında karanlık koridor görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına delalettir.

Kahve falında koridorlardan geçmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koridor yıkamak illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında koridor görmek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastane koridoru görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine işarettir.

Kahve falında koridorda yürümek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okul koridorunda yürümek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında geniş koridor görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir