AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör bir adamla evlenmek

Kahve falında kör bir adamla evlenmek

Kahve falında kör bir adamla evlenmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza işaret eder.

Kahve falında kör bir adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Ekibiniz, projeleriniz, planlarınız, arkadaşlık ya da akrabalık ilişkileriniz testten geçebilir.

Kahve falında kör adamla evlenmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör bir adamla evlenmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, işine dört elle sarılacağına alamet eder.

Kahve falında kör adam görmek büyük sorunların yaşanacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kör adama yardım etmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kör bir adam görmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, yanlış işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında kör bi adam görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gözü kör adam görmek bir akrabadan hata görüleceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek karısının çok mutlu olacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir