AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kör kadın görmek

Kahve falında yaşlı kör kadın görmek

Kahve falında yaşlı kör kadın görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, köşeye sıkıştıracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, şansının döneceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı kör kadın gördüyseniz:

  • Maddi konularda ise savurganlığa varacak kadar cömert ya da herkesin tepkisini çekecek kadar cimri olabilirsiniz.

Kahve falında kör ve yaşlı kadın görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kör kadın görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, çok farklı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında kör yaşlı adam görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör kadın görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine yorulur.

Kahve falında kör kadına yardım etmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını işaret eder.

Kahve falında bir kadını kör görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna işarettir.

Kahve falında kör bir kadın görmek duygularının karşılıklı olacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kör bir kadına yardım etmek o işten ekmek yiyeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir