AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör tavuk görmek

Kahve falında kör tavuk görmek

Kahve falında kör tavuk görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, rütbesinin yükseleceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör tavuk gördüyseniz:

  • Aşırılıklar zarar verebilir.

Kahve falında kör tavuk görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında annemi kör görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kör serçe görmek borçlarının kapanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kör kuyuya düşmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birini kör olduğunu görmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kör köpek görmek mülkiyetinin de artacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör birini görmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kör ebe oynamak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, kişinin tek başına kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir