AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözü kör birini görmek

Kahve falında tek gözü kör birini görmek

Kahve falında tek gözü kör birini görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, ruhuna hayrat yapılacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında tek gözü kör birini gördüyseniz:

  • Kendinizi belli seçimler yapmak zorunda hissedebilir ya da sert kararlarınız yüzünden suçluluk hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında tek gözünün kör olduğunu görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör insan görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek araba alınacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek feraha ereceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör birini görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına delalet eder.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine yorulur.

Kahve falında tek gözü kör görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında tek gözünü kör görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir