AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör koyun görmek

Kahve falında kör koyun görmek

Kahve falında kör koyun görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, borçlarının kapacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kör koyun gördüyseniz:

  • Spor yaparak veya hareketli bir aktiviteyle bunu üzerinizden atın.

Kahve falında kör koyun görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kör adama yardım etmek kazancında artış olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşının kör olduğunu görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayı kör görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine işaret eder.

Kahve falında kendini kör görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözü kör adam görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kör bir erkek görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, aileyle iş yapmayacağına inanılır.

Kahve falında bir gözü kör görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir