AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu kör görmek

Kahve falında oğlunu kör görmek

Kahve falında oğlunu kör görmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu kör gördüyseniz:

  • Yeni işlerinizde, planlarınızda veya düzenlemelerde eski sistemde veya modelle ilerlemeniz sorun yaratabilir.

Kahve falında oğlunun kör olduğunu görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında oğlunu kör görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun kör olduğunu görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında kör birini görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında kör karga görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında kör güvercin görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kör görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında kör bir kadın görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir