AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör insanlar görmek

Kahve falında kör insanlar görmek

Kahve falında kör insanlar görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, işi ile gündeme geleceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, görmediği yerlere gideceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kör insanlar gördüyseniz:

  • Beklenmedik teklifler alabilir veya önemli konumlara gelebilirsiniz.

Kahve falında kör insana yardım etmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında bir gözü kör insan görmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kör insanlar görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kör insan görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, mevkilerinin yüksek olacağına alamet eder.

Kahve falında bir insanın kör olduğunu görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tek gözü kör insan görmek işlerinin aksayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına tabir olunur.

Kahve falında kör bir kadın görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annemi kör görmek huzurunun kaçacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir