AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü kör köpek görmek

Kahve falında gözü kör köpek görmek

Kahve falında gözü kör köpek görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, güzel bir evliliğe, eşiyle arasına nifak sokulacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına tabir olunur.

Kahve falında gözü kör köpek gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmanız veya yeni yerler ziyaret etmeniz bir sonraki adımınızı atarken size yön verebilir.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında gözü kör köpek görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin gözünün kör olduğunu görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözünün kör olduğunu görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin gözünün kör olduğunu görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine delalettir.

Kahve falında gözü kör bebek görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına inanılır.

Kahve falında gözü kör adam görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir