AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birini kör görmek

Kahve falında tanıdık birini kör görmek

Kahve falında tanıdık birini kör görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık birini kör gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işler için bir dönüm noktasında olabilirsiniz.

Kahve falında tanıdık birini kör görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir gözünün kör olduğunu görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kör bir adamla evlenmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, iş projelerinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör bir erkek görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kör kadın görmek kötülüklerden uzak kalacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına işarettir.

Kahve falında kör gözlü kedi görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kör kuyuya düşmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalettir.

Kahve falında tek gözünü kör görmek sıkıntılarının son bulacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir