AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri kör olmak

Kahve falında gözleri kör olmak

Kahve falında gözleri kör olmak aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına işaret eder.

Kahve falında gözleri kör olmak gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya dinledikleriniz bundan sonra atacağınız adımlarda size faydalı olabilir.

Kahve falında gözlerini kör görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözleri kör görmek ümitlerinin son bulacağına, konforunun artacağına alamet eder.

Kahve falında gözlerinin kör olduğunu görmek hayırlı haberler alacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kendi gözlerinin kör olduğunu görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gözleri kör birini görmek iyilik ve güzellik bulacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına inanılır.

Kahve falında kör göz görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına yorulur.

Kahve falında tek gözünü kör görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin gözünün kör olduğunu görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir