Kahve falında bir kişinin kör olduğunu görmek

Kahve falında bir kişinin kör olduğunu görmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kazancının helal para olacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi hazırlıksız yakalayarak sorulara boğan kişiler olabilir.

Kahve falında bir kişinin kör olduğunu görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında ölen kişiyi kör görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına inanılır.

Kahve falında kör kişi görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin gözlerinin kör olduğunu görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına yorulur.

Kahve falında gözü kör köpek görmek üzeceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına inanılır.

Kahve falında ölü birini kör görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kör bir kadına yardım etmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, bazı girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kör ve yaşlı kadın görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir