AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözlerinin kör olduğunu görmek

Kahve falında birinin gözlerinin kör olduğunu görmek

Kahve falında birinin gözlerinin kör olduğunu görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin gözlerinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan insanlara karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Kahve falında gözü kör köpek görmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalet eder.

Kahve falında bir gözünü kör görmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında kör göz görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına inanılır.

Kahve falında gözü kör birini görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulur.

Kahve falında gözünün kör olduğunu görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünü kör görmek insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında gözün kör olduğunu görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir