AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör karga görmek

Kahve falında kör karga görmek

Kahve falında kör karga görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, büyük kazançlar getireceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına alamet eder.

Kahve falında kör karga gördüyseniz:

  • Biraz problemli olsa da olaylar netlik kazanıyor.

Kahve falında kör karga görmek şerefli bir hayat süreceğine, emeklerinin heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karganın saldırdığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Kahve falında karga ezmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine inanılır.

Kahve falında uçan karga sürüsü görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında kocaman karga görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kedi ve karga görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine yorulur.

Kahve falında karga boğmak kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kargayla uğraşmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir