AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve karga görmek

Kahve falında kedi ve karga görmek

Kahve falında kedi ve karga görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, günahtan temizlenmeye, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında kedi ve karga gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız insanlarla duygusal bağlar oluşturmak istememekte haklısınız.

Kahve falında kedi karga görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine delalettir.

Kahve falında kedi ve karga görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında karga ve kedi görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işaret etmektedir.

Kahve falında karganın uçmasını görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karga pişirmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında karga öldüğünü görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başında karga görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında karga sesi duymak sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir