AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga ezmek

Kahve falında karga ezmek

Kahve falında karga ezmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına tabir olunur.

Kahve falında karga ezmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların detaylı değerlendirmesini yapabilir, en ufak nüansı dahi kaçırmama çabasında olabilirsiniz.

Kahve falında karga ezmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde karga görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına delalettir.

Kahve falında arabayla birini ezmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine delalet eder.

Kahve falında kafeste karga görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karganın öldüğünü görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında farenin başını ezmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında timsah ezmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, diplomalı kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran ezmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir