AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga boğmak

Kahve falında karga boğmak

Kahve falında karga boğmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karga boğmak gördüyseniz:

  • Sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında karga boğmak kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın boğduğunu görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında bebek boğmak kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah köpek boğmak bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında köpeği boğduğunu görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında birinin birini boğduğunu görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğini boğmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin beni boğduğunu görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir