AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan karga sürüsü görmek

Kahve falında uçan karga sürüsü görmek

Kahve falında uçan karga sürüsü görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, huzur ve kazanç getireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında uçan karga sürüsü gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız dava iyi olabilir.

Kahve falında uçan karga sürüsü görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında karga sürüsü görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü karga görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına inanılır.

Kahve falında sürü halinde karga görmek ele geçen kazancın artacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında karga uçurmak kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında karganın uçtuğunu görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, aksiliklerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karganın uçmasını görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, malında zulüm meydana gelmesine yorulur.

Kahve falında uçan karga görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir