AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman karga görmek

Kahve falında kocaman karga görmek

Kahve falında kocaman karga görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, de rahatının yerine geleceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kocaman karga gördüyseniz:

  • Hiç kimse açık yürekli ya da fazla cesur bildirimlerin peşinden gitmek istemiyor olabilir.

Kahve falında kocaman karga görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında karga leşi görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında kargaların öldüğünü görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında mavi karga görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı karga görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında kargadan kaçmak dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında karga öldürmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında camda karga görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir