AnaSayfa / Genel / Kahve falında karganın saldırdığını görmek

Kahve falında karganın saldırdığını görmek

Kahve falında karganın saldırdığını görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karganın saldırdığını gördüyseniz:

  • Ciddiye almayı hiç aklınıza getirmediğiniz bir ilişki birden bire sizin için çok değerli hale gelebilir.

Kahve falında karganın saldırdığını görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına delalet eder.

Kahve falında karga saldırdığını görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kargaların saldırdığını görmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine alamet eder.

Kahve falında kediye saldırmak tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yılan saldırdığını görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına delalettir.

Kahve falında farenin saldırdığını görmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kadına saldırmak vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeytana saldırmak çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir