AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör gözlü birini görmek

Kahve falında kör gözlü birini görmek

Kahve falında kör gözlü birini görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kurulu düzeninin olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kör gözlü birini gördüyseniz:

  • Belli direktifler veya ültimatomlar vermek zararlı olabilir ya da size ültimatom veren kişiler stres yaratabilir.

Kahve falında birinin gözünü kör görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bir gözünün kör olduğunu görmek kazançlı işler yapılacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözü kör köpek görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında bir gözü kör olmak başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir gözü kör görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında tek gözü kör görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin gözünün kör olduğunu görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kör gözlü birini görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir