AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözünün kör olduğunu görmek

Kahve falında birinin gözünün kör olduğunu görmek

Kahve falında birinin gözünün kör olduğunu görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, hayırlı bir sürece girileceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin gözünün kör olduğunu gördüyseniz:

  • Beraberinizdeki kişilerle birlikte aynı şeylere ilgi gösteriyorsunuz, bağlantılarınızda bir hayli hareketlilik gözleniyor.

Kahve falında birinin gözünü kör görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gözünü kör görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında tek gözü kör birini görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gözü kör adam görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin gözlerinin kör olduğunu görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının gözünün kör olduğunu görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, insanlara iyilik yapmaya tabir olunur.

Kahve falında kör göz görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gözlerinin kör olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir