AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör görmek

Kahve falında kör görmek

Kahve falında kör görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kör gördüyseniz:

  • Gelenekçi tutumlarınız sevdiklerinizle gerilim yaşamanıza neden olabilir.

Kahve falında annemin kör olduğunu görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini kör görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında kör biriyle evlenmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kör görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birinin kör olduğunu görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, şansın yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının kör olduğunu görmek rızkının sonsuz olacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör serçe görmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir