AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin kör olduğunu görmek

Kahve falında ölen birinin kör olduğunu görmek

Kahve falında ölen birinin kör olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, kazancının hiç azalmayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Eskiden kalma bazı belli sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kör serçe görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının gözünün kör olduğunu görmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine delalettir.

Kahve falında kör adamla evlenmek problemlerinin biteceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kör birine aşık olmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine işarettir.

Kahve falında kör yılan görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında yakının kör olduğunu görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında babasının kör olduğunu görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında birini kör görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir