AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör biriyle evlenmek

Kahve falında kör biriyle evlenmek

Kahve falında kör biriyle evlenmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına inanılır.

Kahve falında kör biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • İyi bir girişimci olarak görünebilirsiniz.

Kahve falında kör bir adamla evlenmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kör biriyle evlenmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına inanılır.

Kahve falında kör adamla evlenmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında gözü kör olmak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasını kör görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına rivayet eder.

Kahve falında annemi kör görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kör göz görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün kör olduğunu görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir