AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör eşek görmek

Kahve falında kör eşek görmek

Kahve falında kör eşek görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kör eşek gördüyseniz:

  • Şansa bağlı işlerde başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında kör eşek görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında tek gözü kör olmak farklı kişilerle tanışacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına inanılır.

Kahve falında kör tavuk görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine yorulur.

Kahve falında bir gözü kör olmak bir sebeple yataklara düşeceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında birini kör olduğunu görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kör olarak görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının kör olduğunu görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunu kör görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir