Kahve falında sevdiğini kör görmek

Kahve falında sevdiğini kör görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini kör gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ne yapmaya çalıştığınızı ya da ne yönde ilerlediğinizi anlamıyor olabilirler.

Kahve falında sevdiğinin kör olduğunu görmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini kör görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine işarettir.

Kahve falında körlere yardım etmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin kör olduğunu görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kör gibi olmak hakkını alacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör birini görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kör bir adam görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, yetkili bir göreve atanacağına tabir olunur.

Kahve falında kör olduğunu görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir