AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör dilenci görmek

Kahve falında kör dilenci görmek

Kahve falında kör dilenci görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kör dilenci gördüyseniz:

  • Ne yapacaklarını bilmedikleri için karşınızdakileri bağışlamanızda fayda var.

Kahve falında kör dilenci görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına yorulur.

Kahve falında dilenci doyurmak üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında dilenci kovalamak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında dilenci çingene görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilenciye yemek vermek kısmetlerinin her daim açık olacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini dilenci görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dilenci kovmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında dilenciye ekmek vermek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir