AnaSayfa / Genel / Kahve falında renk körü olduğunu görmek

Kahve falında renk körü olduğunu görmek

Kahve falında renk körü olduğunu görmek hayatını ailesine adayacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renk körü olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir zaman takvimi yapma ya da yeni planlar geliştirme konusundaki ısrarınıza gelecek tepkiler durumun gerektirdiğinin üzerinde olabilir.

Kahve falında renk körü olduğunu görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında renk körü olmak sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kör ayı görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının kör olduğunu görmek tabiatı kötü olan kişiye, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kör gözlü birini görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında bir yakınının kör olduğunu görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini kör görmek onların yaralarına merhem olacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birinin kör olduğunu görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir