AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör kadına yardım etmek

Kahve falında kör kadına yardım etmek

Kahve falında kör kadına yardım etmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, gözyaşının kuruyacağına inanılır.

Kahve falında kör kadına yardım etmek gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik girişimlerden veya yatırımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında kör kadına yardım etmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına inanılır.

Kahve falında kör bir kadına yardım etmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kör insana yardım etmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kör bir kıza yardım etmek onlara doyasıya sarılacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine delalet eder.

Kahve falında körlere yardım etmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, sürekli bağırıp çağıracağına rivayet eder.

Kahve falında kör kıza yardım etmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kör birine yardım etmek çeşitleneceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kör adama yardım etmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir