AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör sinek görmek

Kahve falında kör sinek görmek

Kahve falında kör sinek görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kör sinek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkesin sizin için en iyi şeyi istemediğini bilmelisiniz.

Kahve falında kör sinek görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kara sinek görmek insanlardan uzaklaşacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sinekler görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, hainlik yapacağına işaret eder.

Kahve falında uçuşan sinekler görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evi sinek bastığını görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında vücudundan sinek çıktığını görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük sinek görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine yorulur.

Kahve falında büyük sinek görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir