AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasını kör görmek

Kahve falında bir başkasını kör görmek

Kahve falında bir başkasını kör görmek umutlarının yarım kalmayacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, işlerinin kolaylaşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasını kör gördüyseniz:

  • Evliyseniz evinizde bir mutluluk yaşamanız, eşinizin sizi mutlu edecek birşey yapması mümkündür.

Kahve falında bir gözü kör olmak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun kör olduğunu görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında renk körü olduğunu görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kör kedi görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kör insan görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında kör koyun görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine işaret eder.

Kahve falında tek gözünün kör olduğunu görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, uzaktan haberler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kör kişi görmek ömür boyu devam edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir