AnaSayfa / Genel / Kahve falında kor halinde ateş görmek

Kahve falında kor halinde ateş görmek

Kahve falında kor halinde ateş görmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, neşesini kaybedeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kor halinde ateş gördüyseniz:

  • Spor yaparak veya hareketli bir aktiviteyle bunu üzerinizden atın.

Kahve falında kor halinde ateş görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kor halinde kömür görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine işaret eder.

Kahve falında kor ateşte yürümek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine işaret eder.

Kahve falında korlu ateş görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kor olmuş ateş görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kor ateşe su dökmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine inanılır.

Kahve falında kor ateş yemek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kor ateş üstünde yürümek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir