AnaSayfa / Genel / Kahve falında kor ateşte yürümek

Kahve falında kor ateşte yürümek

Kahve falında kor ateşte yürümek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, prestij kazanacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kor ateşte yürümek gördüyseniz:

  • Bazı konuların acısını çıkartmak isteyen kişiler veya öç alma amaçlı ültimatomlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kor ateş üstünde yürümek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kor ateşte yürümek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş kor görmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, desteksiz kalacağına işarettir.

Kahve falında kor halde ateş görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında kor ateşi görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kor halinde ateş görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kor ateşi söndürmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kor olmuş ateş görmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir