AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş ve kor görmek

Kahve falında ateş ve kor görmek

Kahve falında ateş ve kor görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateş ve kor gördüyseniz:

  • İleride kurtulmak isteyeceğiniz işlerle ilgili anlaşmalar yapmaktan çekinmenizde fayda var.

Kahve falında kor ateş görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateş kor görmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kor ateşe basmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kor olmuş ateş görmek derde ve kedere düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kor ateşi söndürmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ateş ve kor görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında korlu ateş görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, işlerinden belirsizlik olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kor ateş üstünde yürümek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir