AnaSayfa / Genel / Kahve falında kor ateş yemek

Kahve falında kor ateş yemek

Kahve falında kor ateş yemek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kor ateş yemek gördüyseniz:

  • İstemediğiniz bitişler olabilir.

Kahve falında kor ateş yemek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateş ve kor görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kor ateşi görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kor ateş üstünde yürümek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında korlu ateş görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kor ateş yakmak insanlarla arasının iyi olacağına, sağlığını da kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş kor görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, başa iş açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kor ateş tutmak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir