AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş kor görmek

Kahve falında ateş kor görmek

Kahve falında ateş kor görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına alamet eder.

Kahve falında ateş kor gördüyseniz:

  • Jestler veya planlar özel ilişkilerinizin kuvvetlenmesini sağlayabilir.

Kahve falında sobada kor ateş görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine inanılır.

Kahve falında kor ateşte yürümek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kor ateş yakmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında kor ateş üstünde yürümek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında ateş ve kor görmek toplum için faydalı işler yapacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kor ateş yemek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kor halde ateş görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında kor ateşe basmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir