AnaSayfa / Genel / Kahve falında korlu ateş görmek

Kahve falında korlu ateş görmek

Kahve falında korlu ateş görmek dikkat çekeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında korlu ateş gördüyseniz:

  • Gerekli düzenleme, düzeltme veya değişiklikleri yapabilirseniz, ilerleme ya da genişleme sağlanabilecek büyük olaylarda önünüzü açabilecek davet, teklif veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında kor ateşe basmak gösterişli halinin hemen fark edileceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kor ateş görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kor ateş tutmak tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kor ateş yakmak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateş ve kor görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına inanılır.

Kahve falında kor ateşi görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında kor ateş üstünde yürümek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine yorulur.

Kahve falında kor olmuş ateş görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir