AnaSayfa / Genel / Kahve falında kor ateş yakmak

Kahve falında kor ateş yakmak

Kahve falında kor ateş yakmak çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kor ateş yakmak gördüyseniz:

  • Belli kurallar çerçevesinde veya rutin akışta hareket etme konusunda ısrarcısınız.

Kahve falında kor ateş yakmak rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında kor ateş tutmak yeni bir haneye sahip olacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kor ateş görmek başının ağrıyacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine rivayet eder.

Kahve falında kor ateşi söndürmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sobada kor ateş görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kor ateşe basmak işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kor olmuş ateş görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kor ateşe su dökmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir